Sakarya Düzce il sınırı, TEM Otoyolu'nda bayram tatilinden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, emniyet şeridinde park halindeki kamyonete çarptı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Bayram için gittikleri Giresun'dan İstanbul'a dönen ailenin içinde bulunduğu Yunus Acar yönetimindeki 34 NRH 80 plakalı otomobil, Sakarya-Düzce il sınırında, arıza yapan kamyonette bulunan hamsilerin yüklendiği Salih İlik'e ait park halindeki 61 K 2128 plakalı kamyonete çarptı. Kazada, otomobilde bulunan Emine Acar (50) olay yerinde öldü. Sürücü Yunus Acar ile birlikte aynı aileden Mustafa (11), Gündoğdu (38) ve Ahmet Acar (50) yaralandı. Yaralılar, Düzce ve Hendek'ten gönderilen ambulanslarla Hendek Devlet Hastanesi ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede, kazanın arıza yapan kamyonet sürücüsünün otoyola bıraktığı reflektörün arkasına konan taşın neden olmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Polis, otomobilin taşa çarparak kontrolden çıkmış olabileceğini belirtiyor.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.