Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde önceki gün sabaha karşı özel bir bankaya ait ATM gişesini soyduktan sonra 34 LZP 73 Plakalı otomobille kaçmayı başaran Erdal G. Ahmet S.,Cesim K,İsmail B. ve İzzet K. Polis ve Jandarmanın TEM Otoyolu'nda bir dinlenme tesisinde yaptığı operasyonla ele geçirildi.

Operasyonla yakalanan zanlılar, üzerlerinde ATM' den çaldıkları 3 bin TL ve kasayı açtıkları el aletleriyle birlikte çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Düzce kapalı cezaevine kondu.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bir bankanın ATM cihazından para çalan 5 kişi, güvenlik güçlerinin takibiyle yakalanmıştı

Sabaha karşı ilçe merkezindeki bir bankanın ATM'sinden para çalan 5 kişi, 34 LZP 73 plakalı otomobille kaçmıştı. Banka görevlilerinin durumu bildirmesiyle harekete geçen güvenlik güçleri, zanlıların kaçabileceği TEM otoyolu ile D-100 ve D-655 kara yollarında önlem almıştı.

Zanlıların kullandığı otomobili, TEM otoyolundaki bir dinlenme tesisinin benzinliğinde park halinde gören polis, tesisin çevresini sarmıştı.

Bu sırada dinlenme tesisinin kafeterya bölümünde yemek yiyen şüpheliler, çevrede jandarma ekiplerini görünce kafeteryanın arka kapısından kaçmak istemiş, polis ve jandarma ekipleri kaçmaya çalışan 5 kişiyi yakalamıştı. Zanlıların ATM'den çaldıkları paraya da el konulmuştu.