Her bayram olduğu gibi bu bayram da kazasız geçmedi. Bayram sebebiyle yoğunlaşan trafik Düzce'de bayram tatili boyunca 4 can aldı. Trafikte sıcak havanın da etkisiyle dikkati dağılan sürücüler birçok kazaya neden oldu. Bayram tatili boyunca 52 kazanın meydana geldiği Düzce'de kazalardaki yaralı ve ölü sayısı "kazasız gün geçmiyor, artık bir önlem alınsın" dedirtti.


Bayram tatili boyunca Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'nun sorumluluk sahasına giren bölgelerde 6 gün içinde toplam 21'i maddi, 6'sı yaralamalı ve 1'i ölümlü olmak üzere 28 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 13 kişi yaralanırken 1 kişi de hayatını kaybetti.


Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'nin sorumluluk sahası içinde olan bölgeleri içerisinde ise 9'u yaralamalı, 6'sı maddi hasarlı ve 1'i ölümlü olmak üzere toplam 16 kaza gerçekleşti.


Düzce İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi'nin denetleme bölgesi içerisindeki yerlerde tatil boyunca 8 kaza gerçekleşti. Gerçekleşen bu kazalarda 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralı olarak kazayı atlattı.


Tüm ülkede olduğu gibi Düzce'de de her bayram kazaların gerçekleşmesi ve gerçekleşen kazalarda bazı hayatların sönmesi hem sürücülerin daha dikkatli olması, hem de emniyet ekiplerinin trafiği kolaylaştırmak için daha çok çalışma yapması gerektiği hususunda birçok kişi hemfikir oldu.

 

Haber;E.TINAZ