Edinilen bilgilere göre, İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Habib Tekdemir(37) idaresindeki Habib Tekdemir idaresindeki 34 GS 8114 plakalı özel otomobil yağışlı havanın da etkisiyle arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran Hüseyin Gökmen idaresindeki 34 PS 654 plakalı LPG yüklü tankere arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada oto içinde bulunan Nilgün Tekdemir(31) ve Emine Tekdemir(15) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Habib Tekdemir(37), Furkan Tekdemir ve Emine Tekdemir(65) ağır şekilde yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sürücü Habib Tekdemir’in ağır yaralı olduğu öğrenilirken olay yerinde hayatını kaybeden Nilgün Tekdemir ve Emine Tekdemir’in cesetleri sıkıştıkları yerden Düzce Belediyesi itfaiyesine ait kaza kırma ve kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı. Olay yerine yeniden gelen 112 Acil servis ekipleri cesetler üzerinde hayat belirtisi olup olmadığının son kontrollerini yaptılar.

Kaza yerinde yerlere saçılan Bayram şekerleri Tekdemir ailesine Bayram tatilinin acı içinde geçtiğinin göstergesi olurken sürücü Habib Tekdemir, eşi Nilgün ve kızı Emine Tekdemir’i kaybetti. Tanker sürücüsü Hüseyin Gökmen ifadesi alınmak üzere gözaltına alınırken, Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.