Geçtiğimiz akşam iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. saat 23:00 sıralarında Yığılca Yolu Gürcüçiftlik mevkiinde meydana geldi. Ali Yalçın idaresindeki otomobil ile karşı yönden gelen Hüseyin Efe idaresindeki otomobil Yığılca Yolu Gürcüçiftlik Mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. kaza sonrası her iki araçta bulunan sürücü Ali Yalçın, Huriye Yalçın, Mustafa Yalçın, Ali Yalçın ve diğer araçta bulunan Mehmet Efe ile ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralandı.


Kaza sonrası yoldan geçen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi ve itfaiye sevk edildi. kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler kafa kafaya çarpışan araçta bulunan yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi ile Düzce Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.


Motordan Düştü


Bir diğer kaza ise Düzce Üniversitesi Merkezi derslikler önünde meydana geldi. Ömer Faruk Erdoğan idaresindeki motosiklet seyir halindeyken arkasında yolcu olarak bulunan Alper Ardınç dengesini kaybetmesi sonucu yere düşerek yaralandı. haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. motosikletten düşerek yaralanan Alper Ardınç düzce üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. yaralı yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Haber; İ.Keleş