Merkeze bağlı Nuhlar Köyü'nde Erdal Arslan'a ait evde çıkan yangında evin bir bölümü yandı. Evdeki eşyaların kullanılmaz hale geldiği yangında şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Herşey evde bulunan Sevim Arslan'ın sobayı tutuşturması ile başladı. Sobanın yanması ile tutusan bacadan dolayı çıkan yangında evin ikinci katı kullanılmaz hale geldi. Evin yandığını gören komşuları hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Bu arada da kendi imkanlarıyla çıkan yangını söndürmeye çalıştılar. Şans eseri köyde bulunan bir su tankeri ile hemen yangına müdahale edildi. Yangından evdeki eşyaları kurtarmak için köylüler büyük mücadele verdiler.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldılar. Sedaş ekipleri de herhangi bir elektrik kontağı olmasına karşın evin elektriğini kestiler. Olayın nasıl olduğunu anlatan ev sahibi Erdal Arslan, kendisinin işten eve gelirken evinden duman çıktığını gördüğünü ifade etti. Vatandaşlar da yangının bacadan çıktığını söylediler.

Yangın esnasında evde bulunan Sevim Arsan, yangının bacadan çıktığını ifade ederken göz yaşlarını tutamadı. Olay yerine gelen Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Daha önce de yine Nuhlar Köyü'nde Ali Çiçek'e ait iki katlı evde yangın çıkmış ve ev kül olmuştu. Bu yangının üzerinden tam bir ay geçtikten sonra aynı köyde ikinci yangın köylü vatandaşları korkuttu.

"Alevler Kilometrelerce Öteden Görülüyordu!" haberini okumak için lütfen tıklayınız.