Geçtiğimiz günlerde Akçakoca’da 15 yaşındaki bir kızın cinsel istismara uğrayarak, fuhuşa zorlandığı Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı yazılı açıklama ile ortaya çıkmıştıı. 4 kişinin tutuklandığı O korkunç haberin üzerinden çok geçmeden yine 14 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddia edildi. Düzce merkeze bağlı bir köyde 2 ay önce yaşandığı iddia edilen olayın zanlısının ise bir imam olması şaşkınlık yaşattı.

Videoya kaydetmiş!

Köy imamı H.A iddiaya göre ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki bir kız çocuğuna arabada cinsel istismarda bulundu. Küçük kızın video görüntülerini kaydeden köy imamının o görüntüleri taşınabilir belleğe yüklediği öne sürüldü.  Mide bulandırıcı olay ise iddiaya göre köy imamının taşınabilir belleği düşürmesiyle ortaya çıktı. Köy halkından birinin tesadüfen bulduğu taşınabilir bellekteki görüntüleri izlemesiyle cinsel istismar olayını da gün yüzüne çıkardı.

Hemen jandarmaya haber verilmesiyle gözaltına alınan köy imamının çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Haber;İ.KELEŞ