Akşam saatlerinde D-655 karayolu Konuralp Terzi aliler mahallesinde bulunan DSİ ye ait sulama kanalına düşen 58 yaşındaki adam boğularak can verdi. Kanalda sürüklenen erkek cesedi gören vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Düzce Belediyesi Su Altı Arama ve Kurtarma Ekipleri su içerisindeki cesedi demir kanca ile çıkardı.

 

 

Sudan çıkarılan adama ilk müdahale olay yerinde bekletilen 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldı. Yapılan müdahale sonucu yaşlı adamın öldüğü tespit edildi. Sudan çıkarılarak bir evin bahçesinde ceset torbasına koyulan adam cumhuriyet savcısının olay yeri tespiti için bekletildi. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibinin yanı sıra cinayet büro ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu cesedin 58 yaşındaki Ayhan Üçüncüoğlu’na ait olduğu tespit edildi.

 

 

Cesedin 200 metre gerisinde Üçüncüoğlu’na ait olduğu iddia edilen bisiklet bulundu.58 yaşındaki adamın DSİ’ye ait sulama kanalının içinde bulunan çöpleri toplamak için yaklaştığı ve dengesini kaybederek düştüğü iddia edildi. Olay yeri inceleme ekipleri Ayhan Üçüncüoğlu’na ait bisiklette bulunan poşetlerin içerinde teneke kutular ve şişeler buldu.

 

 

Mahallenin ortasından geçen DSİ’ye ait sulama kanalının etrafında kanala düşebilme olasılığına karşı korumalık ve uyarıcı bir levhanın olmaması dikkat çekti.

 

 

Olay yerine gelen nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından 58 yaşındaki Ayhan Üçüncüoğlu’nun cesedi Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırıldı. Üçüncüoğlu’nun kesin ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak…

Öte yandan kanala düşerek hayatını kaybeden adamın emekli olduğu ve temizliğe olan düşkünlüğü nedeniyle sık sık yaşadığı çevredeki sağ sola atılan çöpleri topladığı öğrenildi.

 

Haber:İ.KELEŞ