Dün gece saat 22:00 sularından çoban kavşağında bir araç takla attı. Alınan bilgiye göre, İstanbul istikametine gitmekte olan Murat Ergenekon idaresindeki 41 UZ 456 plakalı araç, Çoban kavşağına geldiği sırada çukurlardan kaçmak için direksiyon kırdı. 1. Kasisten kurtulan, ikinci kasise girmemek için direksiyonu sola kıran araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil bir anda takla attı. Sürücü Murat Ergenekon ile yanında bulunan Metin Büyükkaput kısa süreli şok yaşarken, takla atan araçtan şans eseri burunları bile kanamadan çıktılar.

Metin Büyükkaput kaza anını şöyle anlattı, “kaza yolun bozukluğundan kaynaklandı. 1. Kasise girdik ikinci kasise baktık yüksekti, sol tarafa geçtik ve bir anda yakla attık. Eğer işaret olsaydı böyle olmazdı. Hızımız sadece 60 km’ydi. Buranın ışıklandırma yapılması lazım”
Cedidiye’de kaza
Dün akşam saatlerinde Cedidiye camii önünde meydana gelen trafik kazasında ise 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Atilla Tüfekçi idaresindeki 81 AZ 429 plakalı minibüs İstanbul Caddesi Cedidiye camii önündeki trafik ışıklarına kadar geldi.

Buradan Bulvar caddesine dönmek isteyen Tüfekçi idaresindeki minibüs, bir anda Nuray Günaydın(32) adlı  kadına çarptı. Kazanın bulunduğu bölgeden tesadüfen geçen Düze l İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden Mehmet Caner Polat, genç kadına ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra olay yerine gelen ambulans ile yaralı kadın Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.