Dün akşam hareketli dakikaların yaşandığı yerden biri de D-655 Karayolu oldu. Edinilen bilgilere göre D-655 üzerinden Düzce istikametine gitmekte olan bir otomobil Akçakoca bölge trafik ekiplerinin uygulama yaptığı esnada ekiplerin dur ihtarına uymaması üzerine hızla yoluna devam etti.

 

 

Akçakoca Bölge Trafik Ekipleri’nin dur ihtarına uymayarak hızla yollarına devam eden otomobilin plaka ve modelini şehir içi ekiplerine bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri D-655 Karayolu üzerinde bulunan kavşaklarda kaçan aracı beklemeye başladı. Bir müddet beklemenin ardından Yığılca ışıklı kavşaktan şehir merkezine giriş yapan aracın peşine düşen polis ekipleri aracı karaca ışıklı kavşakta durdurdu. Çok sayıda polis ekiplerinin yolu kesmesi ile birlikte durdurulan araçta bulunan şahıslar polis eşliğinde araçtan indirilerek araç yol kenarına çekildi.



Yol kenarına çekilen aracın her yeri aranırken içerindeki şahısların kimlik kontrolleri yapıldı. Araç sürücüsü bölge trafik ekiplerinin “dur ihtarını fark etmedim ve devam et işareti yaptığı için devam ettim” dedi.

Haber; İ.KELEŞ