Alınan bilgiye göre, Düzce'de Kebahan Çakmak'a ait 81 DK 419 plakalı kamyon kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Olay sonrası Düzce polisi çevre illere çalıntı aracın plakasını bildirdi. Bir süre sonra çalıntı kamyon Sakarya TEM otoyolunda polis tarafından fark edildi.

Aracın peşine düşen otoyol polisi ile kamyonu çalan zanlı arasında filmleri aratmayacak kovalamaca yaşandı. Polisin dur ihtarına uymayan zanlı, yakalanacağını anlayınca çalıntı kamyonu Sapanca ilçesi Uzunkum mevkiinde durdurdu. Aracı çalışır vaziyette bırakan zanlı, yaya olarak kaçtı.

Polis ve jandarma ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için bölgede arama başlattı. El fenerleri ile çalılıkların içine giren emniyet güçleri tüm aramalara rağmen kaçan zanlıya ulaşamadı. Kaçan oto hırsızının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Diğer yandan aramalar sırasında otoyol kenarında çalılıkların arasında saklanan ve hayat kadını olduğu belirtilen kişi, hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Polis, silahını çekerek otların arasında saklanan kişinin yanına yaklaştı. Saklanan kadın ise polis ve gazetecilere tepki gösterdi.