Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nün bünyesine katılan oniki araç ve iki eğitimli köpeğin tanıtımı için tören düzenlendi. Düzenlenen törene Vali Vasip Şahin, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Turhan Yazıcı, Baro Başkanı Ali Dİlber, Düzce Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, oda başkanları ve emniyet ekipleri katıldı.

Törende ilk olarak Düzce Valisi Vasip Şahin, “Bugün, hizmete giren araçlarla Düzce daha huzurlu daha rahat olacak. Emniyet bütün ihtiyaçlarını karşıladı. Ben herşeye rağmen olaysız günler diliyorum. Araçların kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Şahin'in ardından bir konuşma yapan Düzce Milletvekili Metin Kaşıoğlu, bu hizmetlerin ardından Düzce'nin bir huzur kenti olacağına inandığını dile getirdi. Kaşıkoğlu konuşmasında: “Bu hizmetlerin ardından Düzce'nin bir huzur kenti olacağına inanıyorum. Asayişin huzur bulduğu bir Düzce olacak. Düzce eski Düzce olmayacak. Suçlularla değil, güzelliklerle anılacak.” dedi.

Kaşıkoğlu'nun ardından İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, şunları kaydetti: “Emniyet Genel Müdürlüğü'nce trafik, asayiş ve toplumsal olaylarda önleyici olması nedeniyle bize tahsis edilen araçların açılış törenine hoşgeldiniz. Bildiğiniz gibi polislik mesleği zor bir meslek. Bu araçları gönderen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmaların ardıdan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından 120 bin TL değerindeki Dizel isimli köpeğin gösterisi izlendi.

24762

Bu gösterinin ardından saldırı ve itaat üzerine eğitilmiş Ares isimli köpeğin saldırı anında yaptıkları izleyenlerden büyük beğeni aldı.

24763

Bu gösterilerin ardıdan emniyet ekiplerine takviye yapılan bir panzer, bir kamyonet, 4 ekip aracı, 6 motosikletin geçişi yapıldı. Geçiş esnasında emniyet adeta gövde gösterisi yaptı.

 24764

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız.

Haber; R. BAL