Çerkes Taşköprü Köyü mevkiinde Melen Kenarında tüfekle vurulmuş halde iki ceset bulundu. Hayvan otlatmaya giden bir çoban biraz ilerde iki kişinin saatlerce kıpırdamadan yere uzanık halde görünce merak ederek yanlarına gitti. Çoban biri kız diğeri erkek iki gencin cesetlerini görünce hemen polise haber verdi. Olay yerine giden polis, ekipleri bölgeyi güvenlik çemberi altına aldı…

 

İki kişinin cesedinin Meftun Demirkol ve Sevda Keleş’e ait olduğu tespit edildi. Gençlerin kimlikleri öğrenildiğinde iki kişi için ailelerinin kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Gençlerin ölüm haberi ile fenalaşan yakınları için bölgeye 112 ekipleri sevk edilirken, çevik kuvvet ekipleri de önlem aldı.  

 

 

Jandarma Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yürüttü. Jandarma ekipleri iki kişinin yanında bulunan av tüfeğini incelenmek üzere aldı.

 

 

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yürüttü.

 

 

AİLESİ ARKADAŞLIKLARINA KARŞI ÇIKMIŞ

 

Meftun Demirkol ile kız arkadaşı Sevda Keleş'in cesetlerinin bulunmasının ardından araştırmalar devam ederken, intihar ihtimali üzerinde duruluyor. İnşaat işçisi Meftun Demirkol'un bir süredir Sevda Keleş ile birlikte olduğu, ailesinin Sevda Keleş'i Meftun Demirkol ile görüşmemesi konusunda uyardığı öğrenildi. Meftun Demirkol ile Sevda Keleş'in birlikte olmalarına karşı çıkılması nedeniyle tüfekle intihar ettikleri üzerinde durulurken, ayrıca cinayet ihtimali de araştırılıyor.

 

İstanbul Adli Tıp Kurumuna yapılan incelemede iki gencin kesin ölüm nedenleri tespit edilecek…

 

 
FACEBOOK ADRESİNE "ÖLDÜ" YAZDI

 

Düzce'de, Meftun Demirkol ile kız arkadaşı Sevda Keleş'in ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, Sevda Keleş'in iki farklı Facebook adresinden birisinde isminin yanına parantez içerisinde "öldü" yazması dikkat çekti. Meftun Demirkol ile Sevda Keleş'in cep telefonu görüşmeleri ve sinyaller inceleme altına alınırken, olayın aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor.

Haber; İ.KELEŞ