Küçük Melen Çayı mevkisinde bulunan Küçük Sanayi Sitesinin atık su kanalizasyon çalışması sırasında toprak çökmesi nedeni ile 2 işçi toprak altında kaldı. Diğer işçilerin zamanında müdahalesi can kaybını önledi.

 

Düzce Küçük Sanayi sitesinin atık su kanalizasyon çalışmasının yapıldığı esnada derin kanalizasyon çukurunun yan tarafındaki toprak zemin bir anda boruları döşeyen 2 işçinin üzerine çöktü. İsimlerinin Yusuf Arsakaya ve Bayram Polat olduğu öğrenilen 2 işçiden biri toprak yığının altında kayboldu. Birlikte çalıştıkları diğer arkadaşlarının anında müdahalesi ile toprak altında kalan işçi çıkarıldı.

 

 Ardından Düzce Belediyesi itfaiyesine ait kaza kırma ve kurtarma ekibi gelerek bacakları toprak altında kalan diğer işçiyi iş makinesi, kazma ve ekipman yardımı ile çıkardı. Toprak altında kalan ilk işçinin sağ bacağında kırık olduğu öğrenilirken diğer işçinin ise hafif yaralandığı belirtildi.

 

Yaralılara ilk müdahale 112 Acil servis ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralılar ambulanslar vasıtasıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar.