Düzce Tem otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde saat 13.45 sıralarında bir kamyonun başka bir kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

 

İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Oğuz Doğan idaresindeki 38 LF 099 plakalı kamyon sürücünün dalgınlığı sonucu önünde seyretmekte olan Şükrü Cengiz idaresindeki 34 AY 8902 plakalı oto taşıyan kamyona çarptı. Meydana gelen kazada Kamyon sürücüsü Oğuz Doğan araç içinde sıkıştı.

 

Yoldan geçmekte olan diğer arç sürücülerinin kazayı görerek durmaları üzerine sürücü Oğuz Doğan sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulans ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası oto taşıyan kamyonda bulunan 9 araçtan 6 tanesi zarar gördü.

 

 Sıkışmalı kaza ihbarı alan Düzce Belediyesi İtfaiyesine ait kaza kırma ve kurtarma ekibi, olayın meydana geldiği şeride geçebilmek için Sakarya’nın Hendek ilçesi Gişelerinden çıkış ve giriş yaparak olay yerine ulaşabildi.

 

 Kurtarma ekibi personeli olaylara acil müdahale için otoyola girdiklerinde karşı şeride geçebilecek giriş ve çıkışların olmamasına tepki gösterdiler.