Sakarya'nın Hendek ilçesinde 1 hafta önce ailesinin kaçırıldığı gerekçesiyle polise başvurduğu 11 yaşındaki kız çocuğunun evlenmek istediği 24 yaşındaki bir genç ile kaçtığı iddia edildi. Birlikte kaçtıkları ileri sürülen kız çocuğu ile genç, ihbar sonucu Düzce'de yolcu otobüsünde polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, akrabalarını ziyaret için gittiği İstanbul'un Silivri ilçesinde 25 Aralık'ta kaybolan ve ailesinin kaçırıldığı gerekçesiyle polise başvurduğu 11 yaşındaki G.A., birlikte kaçtığı O.D.(24) ile birlikte Düzce'de bir yolcu otobüsünde ele geçirildi. G.A. ve O.D., Düzce polisi tarafından Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. G.A. polisteki ifadesinde evlenmek için O.D. ile birlikte kaçtığını söylediği öğrenildi.

G.A. ifadesi alındıktan ve sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ailesine teslim edilirken O.D'nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği ifade edildi. O.D'nin G.A'yı İstanbul'dan Düzce'deki akrabalarının yanına götürdüğü sırada ihbar sonucu yakalandığı kaydedildi.

Kızının bulunduğuna sevinen baba E.A., "Çocuğum bir hata yaptı. Daha yaşı çok küçük olmasına rağmen kaçtı. Böyle olayın bir daha yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Hendek ilçesi Turanlar Mahallesi'nde yaşayan E.A. 11 yaşındaki kızı G.A'nın 25 Aralık'ta O.D. tarafından kaçırıldığını ileri sürerek polise şikayette bulunmuştu.