İstanbul Bahçelievler'de, bir ev soyan ve bir araba çalan 5 genç, Düzce’nin Akçakoca İlçesi Şehir Merkezinde çaldıkları aracın lastiğinin patlaması üzerine yakayı ele verdiler.

 

Edinilen bilgiye göre, Akçakoca Limanında rutin kontrollerini yapmakta olan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Limanda lastik değiştirmekle uğraşan iki gençten şüphelendi. Diğer arkadaşları da denize giren 5 genci sorguya alan polis ekipleri, gençlerin İstanbul’da bir evi soyduklarını ve evin sahibinin aracını da çaldıklarını tespit ettiler.

 

İstanbul Bahçelievler’de gece yarısı, bir eve giren yaşları 17-22 yaş arası 5 genç, ev sahibinin de aracını çalarak Akçakoca’ya geldiler. Denize girip serinlemek isteyen gençlerin, çaldıkları aracın lastiği, patladı. Çevredekilerden yardım isteyen gençler, lastiği değiştirmekle uğraşırken, polislerin şüphesini çektiler.  Akçakoca Emniyet müdürlüğünde sorguya alınan gençler, bir evden çaldıkları 2 diz üstü bilgisayar, bir dijital fotoğraf makinesi ve bir miktar para ile çaldıkları aracı itiraf ettiler.

 

Akçakoca Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, gençleri çaldıkları araç ve diğer eşyalarla birlikte yakaladıklarında, çalıntı araç ihbarının hala yapılmadığı öğrenildi.