General Kazım Sokaktaki evinin önünden 500 TL’ye aldığı motosikletini çaldıran güvenlik görevlisi, hırsızları kendi yakaladı.


Güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Özdemir, her akşam evinin önüne park ettiği motosikletini bir sabah bıraktığı yerde bulamadı. Motosikletinin çalındığını fark eden Özdemir, emniyete başvurdu. Motosiklet sahibinin verdiği eşkâl üzerinde polis çalışma başlattı. Polisten haber bekleyen Özdemir, çalınan motosikleti tesadüfen buldu.


Gece saat 03.20 sıralarında görevli olduğu Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servis Önüne çay içmeye çıkan Özdemir 2 gün önce çalınan motosikletinin iki şahıs tarafından kullanıldığını gördü. Koşarak hırsızların peşine düşen Güvenlik görevlisi, şüphelileri yere düşürerek yakalamayı başardı. Motosiklet sahibi tarafından yakalan hırsızlara hastane polisinin de müdahalesi sonrası olay yerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri sevk edildi.


Motosiklete zarar veren Ö.Ç. ile S.A. adlı iki şahıs hırsızlık büro ekipleri tarafından ifadeleri alınması için karakola götürüldü.


Hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Özdemir ise “iyi olacak hasta doktorun ayağına gelirmiş” diyerek motorunun bulunmasına sevindi. İfadeleri alınan küçük yaştaki çocukların “gündüz gören olur diye gece binelim dedik ama yakalandık” dedikleri öğrenildi.

 

Haber; İ.Keleş