Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Trafik Canavarı da ilimizde mesai yapmaya başladı. Kaynaşlı Tem Otoyolu Bolu Dağı Tüneli çıkışımda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan İstanbul İstikametine gitmekte olan, İsmail Hakkı İşbir (44) yönetimindeki 06 SL 657 Plakalı otomobil, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kaynaşlı Gişelerine 1 km kala Otoyol kenarında bulunan bariyerlere çarparak takla attı. Takla atarak otoyolun ortasında kalan otomobilin sürücüsü İsmail Hakkı İşbir olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan Nebahat İşbir (36) ve Name Üst (39) ise yaralandı. Yaralılar araçtan çıkarılarak 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Kazayı fark eden ve aynı yönde ilerleyen İhsan Çakarcı (39) idaresindeki 34 KIT 23 idaresindeki otomibil ise yol ortasında takla atmış şekilde duran araca çarpmakdan kurtulamadı. Ancak sürücünün olayı erken fark ederek yavaşlaması kendisinin ve yanında bulunanların yara almalarını engelledi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Düzce Tem Otoyolunda meydana gelen bir başka kazada ise 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Dursun Ali Tombul idaresindeki 34 DH 1854 plakalı minibüs, sürücünün dikkatsizliği sonucu Büyük Melen Mevkiinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpma sonrası takla atan minibüsün sürücü Dursun Ali Tombul, minibüste yolcu olarak bulunan Ramazan Tombul, İhsan Tuncer, Emre Tuncer, Neriman Tombul, Ercan Tuncer yaralandı.
Yaralılar 112 acil servis ambulanslarıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve uygulama hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.