Dün gece TEM otoyolunda meydana gelen tır kazasında şarampole devrilen tırın sürücüsü yaralandı. Kaza saat 02.00 sıralarında Kaynaşlı gişelerine 1 km geçince Ankara istikametinde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Aykan Balcın idaresindeki konteyner yüklü tır yağışlı havanın etkisi ile kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

 

 


Şarampole yuvarlanan tırın sürücüsü kazada hafif yaralanırken, yaralı sürücü araç içerisinden kendi imkânları ile çıkarak jandarma polis ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası jandarma ve otoyol polisi kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 


TAVUK YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ


Yine Dün akşam saatlerinde Akçakoca Çevre yolunda tavuk yükü tırın devredilmesi sonucu çok sayıda tavuk telef olurken tır sürücüsü ise yaralandı. Akçakoca’dan Karasu istikametine gitmekte olan İbrahim Yuntec idaresindeki tavuk yüklü tır çevreyolu Barbaros kavşağında devrilerek yaklaşık 200 metre sürüklendi.

 

 

Kazada tır sürücüsü İbrahim Yuntec yaralanırken yaralı sürücü olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Akçakoca devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası tırda yüklü olan 5 bin 100 adet tavuğun çoğu telef olurken birçoğu ise yola savruldu. Kaza nedeni ile çevre yolunun karasu istikameti trafiğe kapanırken vinç yardımı ile tırın yoldan kaldırılmasının ardından trafik eski akışına geri döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber;İ.Keleş