Düzce D-100 Karayolu İhsaniye mevkiinde saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

Düzce istikametine giden Aydın Çömlekçioğlu idaresindeki 54 UD 812 plakalı otomobil İhsaniye mevkiinde karşı istikametten gelen ve Hayri Baylan idaresindeki 81 BC 932 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki araçta da bulunan 2'si çocuk toplam 10 kişi yaralandı.

Kaza sonrası D-100 karayolu yarım saat süreyle trafiğe kapalı kalırken, otomobilde bulunan sürücü Aydın Çömlekçioğlu ve üç yolcu araç içerisinde sıkıştılar. Düzce itfaiyesi kaza kırım ekiplerince araçlardan çıkartılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Acil Servislerine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Diğer araçta bulunan yaralılar da çevreden yetişen vatandaşların da yardımı ile ambulanslara taşınarak hastaneye ulaştırıldılar. kazada yaralı sayısı çok olunca olay yerine gelen 4 ayrı ambulans da yeterli olmadı. Araç içinde sıkışan ve itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan Fatma Kaçmaz uzun süre olay yerinde ambulans beklemek zorunda kaldı.

Kazanın hatalı solama sonucu meydana geldiği ileri sürülürken otomobil sürücüsü Aydın Çömlekçioğlu’nun durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikeyi henüz atlatılamadığı bildirildi. Kazada yaralananların isimleri ise şu şekilde: Hayri Baylan(29), Aysun Baylan (29), Ebru Baylan (6), Hatice Baylan (31), Ali Baylan (54) Emre Baylan (11) Aydın Çömlekçioğlu, Fatma Kaçmaz ve kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi..