Çilimli merkezde Şerefiye Camii’ne sık aralıklarla girerek hem camiye zarar veren hem de ne var ne yoksa alıp götüren hırsız sonunda yakalandı. Cami imamı Mahmut Keleş’i canından bezdiren ve güvenlik kamerası koymak zorunda bıraktıran hırsızın yakalanması hem imama hem de cemaate rahat bir nefes aldırdı.


Hırsızın yaklaşık 2 yıldır neredeyse her ay camiye girdiğini söyleyen imam Keleş, kendisinin koyduğu güvenlik kamerasıyla hırsızın tespit edildiğini anlattı. Görüntüleri haber merkezimizle paylaşan İmam Keleş, böylece hem diğer hırsızlar için caydırıcı olmasını hem de tanıyanların tedbir alacağını belirtti.



İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri Düzce merkez ve ilçelerde birçok camiye girerek hırsızlık yapan şahsın E.Ç olduğunu tespit etti ve gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderilen hırsızdan ise geriye güvenlik kamerası görüntüleri kaldı. Kapıyı tekmeleyerek içeri girmeye çalışan ve rahat hareketleriyle imam odasındaki çekmeceleri karıştıran E.Ç’nin güvenlik kameralarıyla burun buruna geldiği görüldü. İmamın yerleştirdiği kamera ile görüntülendiğinden habersiz hırsız bir araya kamera ile burun buruna geliyor, elindeki kesici aletle kameraya vuran hırsız sonra habersiz bir biçimde kameranın önünü örtü ile kapatıyor ve işine devam ediyor…

 

 

Haber;İ.Keleş