Omuz atma meselesi ile başlayan kavgada 3 kişi yaralandı... Alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti:
 
 
Şehir merkezinin en işlek olduğu İstanbul caddesinde iddiya göre kendilerinde olmadıkları öne sürülen Ö.T ile S.D adlı 2 kişi sağa sola laf atarak ilerlediği esnada karşıdan gelen üniversite öğrencilerine sataştı.
 

 

sataşma sonrası üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen S.C tartışmayı ayırmak isterken, şahıslardan biri tarafından bıçaklandı. Bıçaklama sonrası çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerin olay yerine çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi. Bacağından yaralanan genç çay ocağı önüne kadar kendi çabalarıyla geldi. Burada yaralı genç polis ve vatandaşlar tarafından iskembeye oturtularak sağlık ekiplerine haber verildi
 

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi yapmasının ardından hastaneye kaldırdı.

Bıçaklama olayına karışıp olay yerinden hızla uzaklaşan B.K ile B.C yi yaralayan Ö.T ile S.D çok fazla kaçamadan Gaziantep caddesinde sivil polisler tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

 

gözaltına alınan şahısların da çeşitli yerlerinden yaralandıklarının fark edilmesi üzerine şüpheliler için 112 acil servis ekipleri çağrıldı. 2 şahıs olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırdı.

 
Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı
 

İstanbul Caddesi cumhuriyet sokakta yaşanan ve omuz atma meselesinden çıktığı iddia edilen kavga bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

 

güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüde B.K ile B.C. birbirlerine sarılmış vaziyette sağa sola sarkarak ilerliyor.karşıdan gelen şahıslara sataşan kafadarlar tartışmaya giriyor.

Tartışmayı yatıştırmak isteyen bir kişi bacağından bıçak darbesi alıyor. bıçaklamanın ardından şahıs bıçağını park halindeki motosiklete silerek yoldan geçen bir kaç kişiyi elindeki bıçakla kovalıyor.

 

olay yeri inceleme ekipleri kavganın yaşandığı bölgeyi çember altına alarak detaylı inceleme başlattı.olayla ilgili soruşturma sürüyor

Haber; İ.KELEŞ