Vatandaşların huzurlu bir şekilde tatil geçirmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman “bölge ekiplerimiz 24 saat esasına göre tedbirlerini alacak.” dedi.

Bayram haftası nedeni ile merkezde yoğunluk yaşanırken, herhangi bir olumsuzluk olması halinde anında müdahale edilmesi için, daire içinde çalışan polis memurlarının bir kısmınında çarşı merkezinde görev aldığı öğrenildi. Kahraman, bu bayram yoğunluğundan yararlanmak isteyen bazı fırsatçılara dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek vatandaşları uyardı. 24 saat tam teşekküllü hizmet veren emniyet ekipleri, özellikle bayram tatilinde dahada yoğunlaşan herhangi bir hırsızlık olayına karşı önlemini aldı.

İkişerli gruplar halinde, alış veriş merkezlerinde, pazarlarda ve kalabalık olan sokak-caddelerde alarmda olan polisler hırsızlara göz açtırmıyor.
İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, özellikle kalabalık olan yerlerde vatandaşların çok dikkatli olmasını isteyerek, “ Özellikle küçük çocuklar çanta hırsızlığı yapıyor. Bazı olumsuz durumlar yoğun kalabalıklarda güvenlik görevlilerinin gözlerinden kaçabiliyor. Vatandaşlar, 155 arayarak durumu bildirsinler. Özellikle evlere gelen satıcılara dikkat edin. Evrak imzalatmak isteyen kişileri ve olumsuz gördüğünüz her konuyu 155' bildirin. Vatandaşı rahatsız eden her şey bizi de rahatsız eder” dedi.