Saat 10:30 sıralarında Nuri Yıldırmoğlu isimli şahıs Tarım İl Müdürlüğü önünde kendine zarar vereceğini söyleyerek emniyet ekiplerine ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine emniyet ekipleri şahsı ikna etmek istedi. Nuri Yıldırımoğlu'nun Tarım Müdürlüğü'nden yetkililerle görüştüğü ve yardım istediği fakat kendisi ile ilgilenen kimsenin olmadığını bildirdi ve bir türlü ikna olmadı.

Bunun üzerine emniyet ekipleri olay yerine takviye ekip istedi. Olayın görüntülendiğini gören Nuri Yıldırımoğlu, işini yapmaya çalışan kameramanımız Hakan Sarıgüzel'e dönerek tehditler savurdu. Bir türlü sakinleşmeyen Nuri Yıldırımoğlu daha sonra görüntü almaya çalışan kameramanımıza taşla saldırdı.

Ardından eline başka bir taş alan Nuri Yıldırımoğlu, kameraya doğru koşmaya başladı. Kaçmaya başlayan kameramanımız Hakan Sarıgüzel, Tarım Müdürlüğü'nün bahçesine girdi ve ardından gelen Nuri Yıldırımoğlu, kameraman arkadaşımıza vurarak yere düşürdü ve elindeki kamerayı alarak yere çarptı.

Ardından hızını alamayan Nuri Yıldırımoğlu, Hakan arkadaşımıza saldırmaya başladı. Olay yerinde bulunan emniyet ekipleri kameraman arkadaşımıza saldıran Nuri Yıldırımoğlu'nu etkisiz hale getirmeye çalıştılar fakat başarılı olamadılar. Bir süre sonra etkisiz hale getirilen şahıs olay yerine gelen ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ardındanda yaralanan kameramanımız Hakan Sarıgüzel'de tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

HASTANEDE POLİSİN BELİNDEN SİLAHI ALDI