7 kişinin yaralandığı kaza gece 22.30 sıralarında D-100 Karayolu Öztürkler Kavşağında meydana geldi. Memur-sen yolu Hürriyet Caddesi’nden döner kavşağa girmek isteyen Müfit M. idaresindeki otomobile Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Mesut A. idaresindeki otomobil yandan çarptı.

Çarpmanın etkisi Müfit M. yanında bulunan Yurdanur M. yaralanırken, Mesut A. idaresindeki otomobilde bulunan sürücü ve Hatice, Saadettin, Hayrunnisa ve Tufan A. yaralandı.

 

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi ile emniyet ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi ile Düzce Devlet Hastanesine sevk ederek tedavi altına aldılar.

 

Araçların LPG’li olması nedeniyle kaza yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından tek şeritten akan trafik araçların yoldan kaldırılması ile birlikte trafik eski akışına geri döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Haber: İ. Keleş