Düzce'de trafik kazalarının en sık yaşandığı bölgeler arasında başı çeken Çilimli sapağında, bugün bir başka kaza daha yaşandı. Kaza akşam saatlerinde D-100 Karayolu üzerinde meydana geldi.

 Düzce istikametine ilerlemekte olan Lütfü İ. idaresindeki ticari taksi, Çilimli sapağında bulanan kavşağa girmek istedi. Lütfü İ. idaresindeki otomobil kavşağa dönüş yaptığı sırada, arkadan gelen Şemsettin C. yönetimindeki otomobil ticari taksiye yandan çarparak orta refüje çıkardı. Kaza sonucu her iki araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

 Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen iki adet 112 acil servis ekibi yaptı. Yaralılar çeşitli hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Jandarma ve polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

VALİ SAPAK İÇİN SORU YÖNELTMİŞTİ

D-100 Karayolu üzerindeki Çilimli sapağında gerçekleşen kazalara önlem alınması için Vali Ali İhsan Su, Kara Yolları 4.Bölge Müdürü Mustafa Karademir'e son yapılan il koordinasyon toplantısında ne yapılabileceği noktasında soru yöneltmiş, Karademir ise sapakta çalışmalara en kısa sürede başlayacaklarını dile getirmişti. Karademir, kazaların gerçekleştiği sapak için ışıklandırma yapacaklarını söyleyip meydana gelecek olası kazaların önüne geçmeyi istediklerini belirtmişti.

HABER; Y.SEVER