Düzce D 100 Karayolu üzerinde bulunan 3 kavşak sürücüler için tehlike oluşturmaya devam ediyor.D-100 Karayolunun Doğanlı köyü mevkisinde bulunan kavşakta saat 22.30 sıralarında meydana gelen kazada yaralanan iki kişi kayıplara karıştı.

İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Volkan Demir adına kayıtlı 14 EZ 685 plakalı oto aniden kavşakta önüne çıkan sürücüsü ve plakası alınamayan bir motosiklete çarpmamak için direksiyonu kırınca yoldan çıkarak alt geçin betonuna çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç daha sonra cami önünde park halinde bulunan Mehmet Günactı’ya ait 34 GTZ 28 plakalı otoya çarptıktan sonra durabildi.

Kaza sonrası araç içinden çıkan sürücü ve yanında yolcu olarak bulunduğu iddia edilen bir kişi kayıplara karıştı. Yaralı oldukları belirtilen 2 kişiden henüz haber alınamadı.

Olay yerinde biriken vatandaşlar sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan bir kişiyi çevrede bulunan bir araç ile hastaneye gönderdiklerini belirtirlerken, Düzce’de bulunan hastanelere her hangi bir yaralının intikal etmediği öğrenildi.

Vatandaşlar çift yönlü olarak yapılan yolun üzerindeki 3 kavşağın hiç birinde ışık olmadığını ve bu kavşaklarda sürekli kazalar yaşandığını belirtirlerken, daha fazla kaza meydana gelmeden birilerinin canı yanmadan bu kavşaklara ışık konulması istediler. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.