Bugün saat 15:30 sıralarında Merkeze bağlı Kirazlı Köyü’nde çıkan yangında iki ev bir ahır ve odunluk kül oldu.

 

 

 

İlk olarak Ahmet Akdoğan’ın evinde çıkan ve daha sonra Muzaffer Akdoğan’ın evine sıçradığı öne sürülen yangın bir ahır ve odunluğun yanmasının ardından güçlükle söndürülebildi.

 

 

İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle daha fazla eve sıçramadan kontrol altına alınan yangın köy halkına korkulu anlar yaşattı. evlerin iç içe bulunmasından dolayı yangının daha da büyümesinden korkan vatandaşlar kendilerini sokağa attı.
Evlerin bu kadar birbirine yakın olması nedeniyle bazı vatandaşlar “biraz daha geç müdahale olsa neredeyse köy yanacakmış” diyerek korkularını dile getirdi.

 

 

Evlerinin alev alev yandığını gören vatandaşları ise sakinleştirmek kolay olmadı. Sinir krizleri geçiriren üç kişiye 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. D-100 karayolunun hemen kenarında çıkan yangına, yoldan geçmekte olan AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’da şahit oldu.

 

 

Yangını soğutma çalışmaları sırasında vatandaşlar da itfaiye ekiplerine yardımcı olurken,neden çıktığı henüz öğrenilmeyen yangınla ilgii güvenlik güçleri soruşturma başlattı.

Haber: Ş. ÇAKIR