Geçen hafta Sakarya Cumhuriyet Savcılığı’na, anne ve babası Düzce’de oturan 13 yaşındaki kızın gazinoda dans ettirildiği, bazı kişilerin de ablasıyla pazarlık yaparak onunla cinsel ilişkiye girdiği yönünde ihbarda bulunuldu.
 İhbarın ardından Cumhuriyet Savcılığı gizli bir soruşturma başlatırken, talimat üzerine araştırma yapan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de ihbarın doğru olduğunu belirledi.
 ZORLA DANS ETTİRMİŞLER
Polisler, Sapanca Gölü kenarındaki bir gazinoda dans ettirilen kızı Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü ve başından geçenleri anlatmasını istedi. Küçük kızın ablasının zorlamasıyla dans ettirilip, yaklaşık 3 yıldır cinsel istismara uğradığını söylediği öne sürüldü.
 Bu ifadenin ardından polis, kızın ablasını, gazino sahibi ile onunla ilişkiye girdiği iddia edilen biri köy muhtarı 8 kişi olmak üzere toplam 10 kişiyi gözaltına aldı.
 Sorgularının ardından Adliye’ye sevk edilen ve savcılıkça kimlikleri gizli tutulan 10 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
 Öte yandan kimliği açıklanmayan 13 yaşındaki kız çocuğu da Cumhuriyet Savcılığı’nın kararıyla devlet koruması altına alındı.