Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 2010'daki KPSS sorularının sızdırılması ve kopya iddialarına ilişkin soruşturması çerçevesinde 24 ilde yürütülen soruşturma sürüyor.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gümüşova’da bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan Ü.D'yi oturduğu Hendek İlçesi'ndeki evinde gözaltına aldı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen öğretmen Ü.D. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Ankara'ya gönderildi.

Karı-koca gözaltına alındı

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada "Suç işlemek Amacıyla örgüt Kurmak, Resmi Belgede Sahtecilik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Zarara Uğratmak"  ile suçlanan Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü emrinde görevli şüpheli H.C ve Düzce Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olan şüpheli E.C gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.C ile E.C'nin birbiriyle evli olduğu öğrenildi. Gözaltı, arama ve el koyma işlemlerinin yapıldığı her iki şüpheli aynı gün Düzce Kom Şube Ekiplerince Adana KOM Şube ekiplerine teslim edilmek gönderildi.

Haber:Y.SEVER