Düzce’de meydana gelen trafik kazalarını bazıları ,MOBESE kameraları tarafından an be an kaydedildi. Dört aylık mobese kayıtlarında kent merkezinde meydana gelen yaralanmalı ve ölümlü trafik kazaları düzce valiliği aracılığıyla basınla paylaşıldı.

Mobese kameraları tarafından kaydedilen Kazaların birinde olimpiyat kavşağında kırmızı ışık ihlali yapan otomobil, kendisine yanan yeşil ışık ile dönmeye çalışan servis minibüsüne çarpma anı kaydedildi. Otomobilin alev alması sonucu 1 kişinin ölümüne neden olan kazada 4 kişinin yaralanması ile sonuçlandı.


Diğer yandan yine olimpiyat kavşağında yan yolda tersten giden hafif ticari araç bisikletliye çarparak yaralanmasına neden olurken, metek ışıklı kavşakta kalıcı konutlar istikametine giden otomobil, kırmızı ışıkta geçerek biranda önüne çıkan traktöre çarpmamak için kaldırıma çıkma anı da an ve an görüntülendi.


Bir başka görüntüde ise Yığılca ışıklı kavşakta ise kırmızı ışıkta bekleyen minibüse arkadan gelen başka bir otomobil çarparak araçlar yol kenarına savruluyor.


Öztürkler kavşağında ise yine kavşağa girmek isteyen otomobile başka bir otomobil yandan çarparak kazaya sebebiyet verdiği görüldü.


Soğancı kavşağında ise motosikletin yolun karşıya geçmek istemesi sonucu kendi şeridinde seyir eden servis minibüsünün altında kalarak yaralandı.


kazaların çoğunun aşırı hız ve kural tanımamazlık nedeniyle meydana geldiği gözlemlenirken mobese kameralarına yansıyan trafik kazalarının sonuçları ise acı sonla bitiyor.

 

 

Haber;İ.Keleş