Geçtiğimiz günlerde olimpiyat kavşağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanmış ve düğününe dokuz gün kalan damat adayı Ünal Kuru kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından ortaya çıkan mobese görüntüleri de uzun süre konuşulmuştu. O mobese görüntülerinde küçük bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Kamera kaydı görüntülerinde kaza öncesi bomboş gözüken yolda, şehir merkezine dönen servis minibüsüne otomobilin hızla çarpması sonucu yoğun bir toz bulutu ortaya kalkıyor… O anlarda savrulan araç parçaları arasında hızlı hareket eden bir hayvan yol kenarına doğru çıkıyor. Köpek olduğu tahmin edilen cisim, görüntülerde toz bulunun içinden çıkarak yol kenarındaki refüjdeki kaldırım taşlarına çarptığı ardından hızla kenara doğru kaçtığı görüldü.


Hhayvanın araçların çarpışması esnasında araç içerisinden mi, yoksa aracın motor kısmından mı çıktığı ya da kaza anında yol kenarında mı olduğu bilinmiyor ancak görünen o ki 1 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı kazadan mucizevi bir şekilde kurtulmayı başarıyor!

 

Haber merkezimize ulaşan bilgiye göre çarpışan iki aracın arasından kurtulmayı başaran hayvanın Servis şoförünün köpeği… kazanın ardından mucizevi bir şekilde kurtularak hızla olay yerinden uzaklaşan “Tarçın” isimli köpek ise kayıp…

 

Haber;S.Kaşkır