D-655 Karayolu bu akşam feci bir kazaya sahne oldu. Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza 22:00 sıralarında meydana geldi.

Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan Abdullah Ersoy idaresindeki motosiklet yine aynı istikamette gitmekte olan Gökhan Uzun idaresindeki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet Beyciler Sapağı’ndan Karaca Sapağı’na kadar savrulurken, motosiklet sürücüsü aracın bagaj kısmına düşerek olay yerinde can verdi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine koşarak yaralıya yardım etmek istedi. Diğer yandan da 112 acil servis ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi. Ancak yaralı motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri motosiklet sürücüsünün otomobilin bagaj üzerinde yaptıkları tespitte hayatını kaybettiği belirlendi. otomobil sürücüsü polis ekipleri tarafından apar topar ekip otosuna bindirilerek kaza yerinden uzaklaştırıldı.

Kazada ölen Abdullah Ersoy’un üzeri ceset torbasıyla örtülerek görüntülenmesi engellendi. Kazayı duyarak olay yerine çok sayıda vatandaş akın etti, otomobilin çevresi polis ekipleri tarafından şerit çekilerek Düzce İl Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil çalışması yapıldı.

Toplanan meraklı kalabalık için polis ekipleri sık sık olay yerinden uzaklaşmaları konusunda uyarılarda bulundu.

ramazan bayramına 17 gün kala feci şekilde kaybeden 1946 doğumlu motosiklet sürücüsünün cansız bedeni olay yerine çağırılan cenaze aracı ile düzce devlet hastanesi morguna kaldırıldı. motosiklet sürücüsünün kaza sonrası çok kan kaybettiği gözlemlenirken yola akan kanı yıkamak için düzce belediyesi itfaiye ekipleri çağırıldı.

kaza nedeniyle d-655 karayolu düzce istikameti tek şeritten verildi. aracın çekici vasıtası ile yoldan kaldırılmasıyla trafik eski akışına geri döndü. kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 Haber; İ.KELEŞ