Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Kadir Karaçam’ın görevden alınmasının ardından yerine zabıta müdürü olarak getirilen Sedat Polat göreve hızlı başladı. Şehir merkezinde çevreyi rahatsız eden kokoreççilere karşı mücadele başlatan Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehrin muhtelif yerlerinde satış yapan kokoreççilere yönelik operasyon düzenledi.


Vatandaşlardan gelen şikâyetleri değerlendiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle açıkta satılan ve çevreye kötü bir koku saçan kokoreççilerin çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle uyarıda bulundu.


Dün akşam saatlerinde sivil zabıta ekiplerince kokoreç tezgahlarını denetleyen Zabıta Müdürü Sedat Polat ve ekibi, seyyar kokoreççilere ilk etapta para cezası tatbik etti. Polat, Denetlemelerin devam edeceği, uyarıların dikkate alınmaması halinde araçlarının trafikten men edileceğini bildirdi.


Polat, “Denetlemeler devam edecek. Kokoreççi ve seyyar satıcılara karşı çalışma yapıyoruz. Gerek sıhhi gerekse işgaliye açısından aldığımız duyumlara göre gecenin belirli saatlerinde çevreyi rahatsız ettiklerinden dolayı yaptırımlarımız devam ediyor. Cezaları belediye encümeni belirliyor. Biz men etme için gerekli işlemleri yapıyoruz. Şuan için uyarıyoruz, gerekirse araçlarını ticaretten men etmek için de gerekeni yapacağız.” dedi.

 

 

Haber;İ.Keleş