Her sene 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolları Trafik Haftası Düzce'de coşkulu bir törenle kutlandı. Düzce Belediye Binası'nın önünden yürüyüş için trafik polisleri, Belediye Bando Takımı, öğrenciler, protokol üyleri ve jandarmalar sabah erken saatlerinde toplandı ardından İstanbul Caddesi Boyunca Anıt Park'a kadar yürüdü.

 

 

 

Törene Vali Yaadımcısı Hasan Bağcı, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Milli Eğitim İl Müdürü Ahmet Yurtman ve Komiser Yardımcısı Ömer Kul'da katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ardından Komiser Yardımcısı Ömer Kul konuşma yaparak günün ve haftanın önemine değindi.

 

 

 


Kul'un konuşmasının ardından yılın enleri seçilenler için ödül törenine geçildi. İlk olarak Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde Görevli Yılın Trafik Görevlisi olarak seçilen Hulusi Ok,Hüseyin Akyol,Yunus Emre Kaya'ya Vali Yardımcısı Hasan Bağcı,Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde Görevli Yılın Trafik Görevlisi olarak seçilen Celal Yerlikaya, Erdal Bozkurt, ve Erdinç Aydın'a İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, İl Jandarma Trafik Tim Komutanlığı Yılın Trafik Görevlisi olarak seçilen Ahmet Metin, Kurtça Atıcı, Mustafa Menteş'e Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Sert, Yılın Sürücüsü olarak seçilen Hasan İlhan'a Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça plaketlerini takdim etti.

 



Ayrıca kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerden İlkokullar arası yapılan yarışmada 1. olan Hamidiye İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elif Nur Türkmen, Ortaokullar arası yarışmada 1. seçilen Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Nefise Betül Bakkaloğlu ve Liseler arası yarışmada birinci seçilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Ecrin Kar'a tablet bilgisayar takdim edildi.

 


Ödül Töreninin ardından tören son buldu ve standlar gezilmeye başlandı. Standlarda not defterleri, kupa bardak ve birçok hediye öğrencilere dağıtıldı. ayrıca protokol üyelerine standlardaki ekipmanlar hakkında bilgi verildi.