Metruk binalar ve inşaat alanları madde bağımlıları için zemin hazırlayan mekanların başında geliyor. Düzce’de hızla büyüyen bir sorun olan uyuşturucu ile mücadele için Düzce valiliğinin talimatıyla topyekun başlatılan mücadele kapsamında sık sık metruk binalarda aramalar mercek altında tutulurken, inşaat alanları da denetleniyor. Düzce Emniyeti, Vatandaşı canından bezdiren madde bağımlılarına ilişkin yapılan ihbarları da değerlendiriyor. Bu kapsamda öğlen saatlerinde bir inşaatta gençlerin uyuşturucu partisi, başlamadan sona erdi.

Şerefiye Mahallesi Rasim Bedir Bulvarı üzerindeki Sinem Sokakta bulunan 4 katlı inşaatta uyuşturucu partisi yapıldığını ihbarı alan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Yunus Timleri binanın etrafını sararak uyuşturucu kullanan dört kişiye suçüstü yaptı.


Yunus Timlerinin yanı sıra Hırsızlık Büro Ekiplerinin de desteklediği baskında polis ekipleri şahısların ellerini duvara yaslayarak üst araması yaparak kimlik sorguları yapıldı.


İhbar üzerine binaya girerek baskın yapan ekipler uyuşturucu kullanımı için hazırlanan kova düzeneği ile çok sayıda içki şişeleri buldu. Ekipler şahısları gözaltına alarak karakola götürdü. Polisler, yine bina inşaatında uyuşturucu maddesi olup olmadığına dair arama yaptı.

 

Haber,İ.Keleş