Bayram tatilini haftasonu ile birleştirenler yollarda yoğunluk oluşturma başladı. Akşam saatlerinde yaşanan bu yoğunluğa yağmur da eklenince kazalar peşi sıra geldi.

 

 

D-100 Karayolu Çilimli Sapağı’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın sürücü direksiyon hakimiyeti kaybetti. Araçlardan biri orta refüje çıkarken diğerleri de bordürlere çarparak durabildi.

 

 

Yaralılar için olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Kaza nedeniyle Çilimli Sapağı’nda uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik ekiplerinin müdahalesi ile yol normal akışa döndürülürken, araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı.

 

 

Çakırlar'da kaza!

 

Yığılca yolu Çakırlar Mevkiinde meydana gelen kazada ise 2 kişi yaralandı. iki otomobilin çarpıştığı kaza yaralılar için bölgeye ambulanslar sevk edildi.

 

 

112 ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.Yine akşam saatlerinde bastıran yağmur, çok sayıda maddi hasarlı kazaya neden olduğu öğrenildi.