Cedidiye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi üzerinde saat 22.45 sıralarında meydana gelen ve iki aracın karıştığı kaza’da üç kişi yaralanırken , bir iş yeri de kazadan nasibini alıp zarar gördü.

Edinilen bilgilere göre; Muharrem Özçiftçi İdaresindeki 81 T 1031 plakalı ticari taksi Küçüksu Köprüsü istikametine giderken aniden Zahit El Kevseri Sokağa dönmek istedi. Bu sırada kendisini sollamak üzere hızlanan Serkan Kayışoğlu idaresindeki 34 V 6451 plakalı özel otomobil Ticari taksiye yandan çarptı. Meydana gelen kazada Serkan Kayışoğlu, İsmet Kayışoğlu ve Onur Aşık yaralandı. Yaralılar Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alınırken Ticari taksi sürücüsü Muharrem Özçiftçi ise kazanın hemen ardından olay yerinden kaçmayı tercih etti.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapalı kalırken kaza esnasında otomobiller bir işyerine de zarar verip camlarının kırılmasına neden oldu. Kaza sonrası Polis tarafından aranan sürücü kısa sürede yakalanırken sürücünün yapılan kontrollerinde 60 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazanın ardından kapanan yol ekiplerin yaptığı çalışma ile yeniden trafiğe açıldı .