Küçük Melen kenarında bulunan belediyeye ait bir şantiyenin su aldığı gölete giren 12 yaşındaki Tolga Çakmak boğularak hayatını kaybetti. Tolga Çakmak’ın yakınları sinir krizi geçirdiler.

 

Olay, merkeze bağlı Çamköy mevkisinde Küçük melen çayı kenarında bulunan ve Düzce Belediyesine ait bir şirketin su almak için oluşturduğu gölette meydana geldi. Gölete serinlemek için giren 12 yaşındaki Tolga Çakmak bir daha geriye çıkamadı.

 

Şantiyede bulunan bir kepçe yardımı ile göletin ağzı açılarak su azaltılmaya çalışıldı. Suyun biraz azalması üzerine bazı vatandaşlar bir anda suya atlayarak cesedi buldular. Cesedin su yüzüne çıkması ile birlikte olay mahallinde bulunanların çoğu sinir krizi geçirdiler.

 

Vatandaşın kucağında adeta koşturarak ambulansa götürülen Küçük Tolga’nın cansız duran bedenine ilk müdahale Ambulans içinde başladı. Ambulans ile Düzce Üniversitesi Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürülen Tolga Çakmak’a burada da müdahale edilmeye devam edildi.

 

Yapılan bütün müdahalelere rağmen Tolga Çakmak bir daha hayata geri döndürülemedi Jandarma Boğulma olayı ile ilgili soruşturma başlattı.