Olay, dün sabah saatlerinde Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesinde meydana geldi. Açık öğretim Lisesinde Okuyan S.E, mazeret sınavına girmek için Zübeyde Hanım Kız Meslek lisesine geldi. Çantasını sınıfa koyan S.E. bir anlık dalgınlığının kurbanı oldu. Genç kadının olmadığı esnada, çantanın içinde bulunan 30 bin TL ile 15 adet altın bilezik çalındı. Sınav sonrası eve giden S.E., çantasının içindeki para ve altınların çalındığını fark edince hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan il emniyet müdürlüğü hırsızlık büro ekipleri S.E.’nin ifadesine başvurdu.


İfadesinden yola çıkan hırsızlık büro ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonucunda şüphelinin daha önceden de sabıkası olduğu tespit edilen R.Ç. olduğunu tespit etti.


Emniyet ekipleri yaptıkları tespit sonucunda R.Ç.’yi Hamidiye mahallesindeki evinden alarak emniyette sorgusu yapıldı. Evde yapılan aramalar neticesinde 30 bin TL ile 15 adet altın bilezik ikametinde bulundu. Altınlar ve para sahibine teslim edilirken R.Ç.’nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. R.Ç. sorgusunun ardından adliye sevk edileceği öğrenildi.

 

 

Haber;İ.Keleş