Olay, Burhaniye Mahallesi terminal arkasında meydana geldi. İddiaya göre H.D. isimli Şahıs A.Y.isimli şahsın kız kardeşine cinsel içerikli mesajlar attı. Bunun üzerine Burhaniye Mahallesi terminal arkasında karşı karşıya gelen şahısla tartışmaya başladı. 


Tartışmanın büyümesi üzerine A.Y. ile H.D. arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada A.Y. üzerinde bulundurduğu muşta ile H.D.’ye vurmaya başladı. Kanlar içerisinde kalan H.D.belinden çıkarttığı silah ile A.Y.’ye iki el ateş etti. Bacağından ve kalçasından aldığı kurşunlar ile yaralanan A.Y. kanlar içerisinde yere yığılırken vatandaşlar hemen yaralının yardımına koştu. 

H.D. isimli şahıs hızla kaçarken, olay yerine çok sayıda resmi ve sivil ekibin yanı sıra 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yapmasının ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk ederek tedavi altına aldı.


Ekipler güvenlik şeridi ile silahla kurşunlamanın yaşandığı yeri çember altına alırken, Olay yeri inceleme ekipleri delil çalışması yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri titiz çalışmalar sonucu silahla yaralama şüphelisi H.D., kısa süre içerisinde D-100 Karayolu Çoban mevkindeki bir akaryakıt istasyonunda yakaladı. H.D ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

HABER;İ.KELEŞ