20 yaşındaki genç kızın parmağına sıkışan yüzük nedeniyle doktorlar ve itfaiye ekipleri seferber oldu. İlginç olay, şöyle gerçekleşti:


20 Yaşındaki Mehtap A.’ın, aylar önce parmağına taktığı yüzük bir müddet sonra sıkmaya başlayınca genç kız yüzüğü çıkartmak istedi. Yüzüğü çıkartmakta başarısız olan genç kız annesinden yardım istedi. Bir süre parmağa sıkışan yüzüğü çıkarmaya çalışan genç kız ve annesinin çabaları yetersiz kalınca, soluğu Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde aldı.

Doktorların müdahalesi de sonuç vermeyince hastaneye Düzce Belediyesi Kaza Kırım Ekipleri sevk edildi. Acil müdahale bölümünde genç kızın parmağındaki yüzüğü iple çıkartmaya çalışan itfaiye ekipleri burada da başarısız olunca genç kız ve annesini Azmimilli Mahallesi’ndeki Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ndeki atölyeye götürdü. Mehtap A’nın parmağı atölyedeki mengeneye yerleştirildi. 



Çelik yüzük itfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonrasında elektrikti testere ile yaklaşık yarım saatlik uğraş sonrasında genç kızın parmağından çıkarıldı. İtfaiye ekipleri genç kızın parmağından keserek çıkarttıkları çelik yüzüğü ileride anlatacağı bir anı olarak hatırlaması için Mehtap A.’ya teslim etti. Genç kız ve annesi itfaiye ekiplerine teşekkür ederek “Allah sizi başımızdan eksik etmesin.” dedi.

Haber;İ.KELEŞ