Zaman zaman gündeme getirdiğimiz trafik kazalarının çoğunu aşırı hız, dikkatsizlik oluştururken kimi zamanda alkollü direksiyon başına geçen sürücülerden kaynaklanıyor. Bu sürücüler kendi canlarını hiçe saydığı yetmiyormuş gibi başkalarının canlarını da hiçe sayıyor.


Bugün öğlen saatlerinde D-655 karayolu Akçakoca istikametine alkol alarak araç kullandığı yönünde ihbar alan bölge trafik ekipleri hemen harekete geçti.


Aracın Düzce’den Akçakoca istikametine gittiği yönünde ihbar alan ekipler d-655 karayolu Akçakoca istasyon önünde tertibat alarak beklemeye başladı. Kısa bir süre sonra tehlikeli ve alkollü şekilde araç kullanarak seyir eden araç sürücü Akçakoca bölge trafik istasyonu önünde durduruldu. Durmuş T. idaresindeki otomobil istasyon bahçesine çekilerek sürücüye alkol kontrolü yaptılar.


Yapılan alkol kontrolü sonucunda araç sürücüsü tam 260 promil alkollü çıkarken sürücü ehliyetinin de olmadığı saptandı. Diğer sürücülerinde hayatlarını tehlikeye atarak aşırı süratli araç kullanan sürücüye gerekli maddelerden işlem yapılırken araç trafikten men edildi.

 

Haber;İ.Keleş