Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Kumluca Mahallesi Hürriyet sokakta saat 11.30 sıralarında, alt yapı çalışmaları sırasında meydana gelen toprak kaymasında bir işçi hayatını kaybetti.

Kaynaşlı Belediyesinin Alt yapı kanalizasyon çalışması esnasında kazılan 2 metrelik kanalın içinde Boru yerleştirmesi yapan 30 yaşındaki Köksal Dik isimli işçi bir anda kanalın yan tarafındaki toprağın üzerine kayması sonucu toprak altında kaldı. İşçinin görünürde sadece bir elinin toprak üstünde kaldığı öğrenildi. Olay sırasında hemen yanında duran küreğin, toprağın kayması esnasında Köksal Dik’in başına vurduğu, işçinin bu nedenle ağır yaralandığı belirtildi.

Köksal Dik 112 acil Servis personeli ve diğer Belediye işçilerince toprak altından çıkarılarak Düzce Üniversitesi Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen tedaviye cevap vermeyen Köksal Dik’in hayatını kaybetti.

Dik'in vefatı yaşadığı Darıyeri Hasanbey Köyü'nün derin bir yas havasına bürünmesine neden olurken, Düzce Valisi Bülent Kılınç, Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal ve Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin feci olayda hayatını kaybeden Dik'in evine bir taziye ziyaretinde bulundular.

30 yaşındaki Köksal Dik, evli ve iki çocuk babasıydı.