Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan “Karayolları Trafik Haftası” sebebiyle Düzce’de de çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Trafik haftasında trafik kurallarına uymanın önemi vurgulanırken özendirici etkinlikler de düzenleniyor. Bu kapsamda 9 Mayıs Cuma günü yarın “trafikte yılın en”leri açıklanacak. Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bir kişi yılın şoförü, Üç kişi yılın Trafik Polisi, Üç kişi de yılın Jandarması olarak seçildi. Yarın Valilikte düzenlenen törende yılın enleri olmaya layık görülen isimler protokolün elinden plaket alacak..


Öte yandan 9 Mayıs 2014 1 Karayolu Trafik Haftası” etkinlikleri sebebiyle kamu kuruluşları ve ilgili esnaf odaları saat 09.30’da yapacağı yürüyüş ile ilgili Düzce emniyet müdürlüğü bir dizi güvenlik tedbiri aldı.

09.30 itibariyle Anıtpark’a bağlanan İstanbul Caddesi Cedidiye kavşağından kapatılarak akan trafik Atatürk bulvarı istikametine yönlendirilecek. Şaguç kavşağından büyük cami istikametine akan trafik büyük cami önünden , Atatürk bulvarı istikametinden gelen trafik Cedidiye kavşağında, Şen sokak üzerinde akan trafik Şen sokak İstanbul caddesi çıkışında necip güney sokak üzerinden İstanbul Caddesi istikametine akan trafik kısa süreli bekletilecek.

 

 

Haber;S.Kaşkır