Karaca Kavşağı’nda otomobilin traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri ağır 9 kişi yaralandı.

 

Dün akşam saat 20.15 sıralarında, Düzce D - 655 Karayolu, Karaca Kavşağı mevkiinde, Akçakoca istikametinden Düzce istikametine gitmekte olan Rıdvan Coşar idaresindeki 81 AV 733 plakalı kombi tipi araç, önünde seyreden ve  kavşağa kontrolsüz giren Sefa Çiçek idaresindeki 81 AL 240 plakalı ot yüklü traktöre arkadan çarptı.

 

Kaza sonucu, kombi tipi araçta  bulunan sürücü Rıdvan Coşar, Ayten Coşar ve Mustafa Öztürkoğlu ile tröktörde bulunan sürücü Sefa Çiçek, Abdullah Yerlikaya, Ömer Otlu, Ayten Yerlikaya ve Orhan Yerlikaya yaralandı.

 

Olay yerine gelen ilk ambulansın aldığı yaralılar Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürürken, diğer yaralılar, vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından orta refüjde bulunan çimenlerin üzerine yatırılarak ambulans bekledi.

 

 Olay yerine ardı ardına gelen ambulanslarda bulunan sağlık ekiplerine Düzce Belediyesi itfaiyesine ait kaza kırma ve kurtarma ekipleri yardımcı oldu.

 

 Yaralılar 112 Acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastaneleri'nde tedavi altına alındı.

 

Yaralılardan Aynur Coşar'ın durumunun ağır olduğu, Orhan Yerlikaya'nın da ameliyata alındığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.