Düzce, böyle vahşet görmedi! Aynı aileden 3 kişi evlerinde öldürülmüş halde bulundu. Gürcistan uyruklu 56 yaşındaki Ema S., 46 yaşındaki Elnaz S. ve 19 yaşındaki Sahip S.'nin ölümüyle sonuçlanan olayın toplu cinayet mi yoksa aile fertlerinden birinin geçirdiği cinnet sonucu yaşanan bir katliam ve intihar mı olduğu henüz bilinmiyor. Bir yakınları tarafından evlerinde ölü bulunan aynı aileden üç kişiden ikisinin boğazının kesildiği, birinin boğulmuş halde olduğu iddia edildi.



Şimdilik esrarını koruyan olayı, 3 kişiyi ölü bulan yakınları şöyle anlattı: "Bir süredir ailesinden haber alamayan kızları durumlarından endişe ederek beni aradı ve kontrol etmemi istedi. Ben de eve giderek kapıyı çaldım ancak açan olmadı. Bunun üzerine camı yerinden sökerek eve girdim. 19 yaşındaki genci üstü örtülü bulunca uyuyor sandım ancak örtüyü kaldırdığımda uyumadığını ölmüş olduğunu anladım. Hemen 155'i aradım."

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi sevkedildi. Etrafı hemen güvenlik şeridi ile çevrelenen eve polis kimseyi yaklaştırmadı. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme sonrası verdiği talimat doğrultusunda emniyet müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme ve delil toplama çalışması yaptı.

 

Başsavcıdan olay yerinde açıklama 

Olay yerinde Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre de incelemelerde bulundu ve ardından basının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Güre, evde 3 kişinin ölü vaziyette bulunduğunu söylerken, cinayet mi yoksa doğal bir olay mı olduğunun savcı incelemesi sonrası kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Aziziye Mahallesi Huzur Sokak'taki olayı haber alarak eve koşan yakınları sinir krizleri geçirdi. Sürekli polislere ne olduğunu soran bir kadının feryadı yürek parçaladı. Acı bir olay yaşandığını anlayan kadın, fenalaşma ihtimaline karşı ambulansa alındı. Polis cinayet olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.