Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarımızı kesti, üç çocukla açız hiç kimse yardımcı olmuyor diyerek hükümet konağının çatısına çıktı.
Hükümet konağı d blokda bulunan Sağlık İl Müdürlüğü'nün çatısına çıkan 32 yaşındaki Göksel Kaçmaz işsiz olduğunu ve sosyal yardımlaşma yardımlarıyla geçindikleri ancak yardımların kesilmesi nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi.
Kaçmazın çatıya çıktığını fark eden güvenlik ekipleri kendisini ikna etmeye çalışırken sorulan sorulara cevap vermeden çatının kenarında aşağıdaki toplanan kalabalığı seyrederken yanına çıkan emniyet görevlilerine sıkıntısını anlattıktan sonra ellerini açıp dua okudu ve bir anda başının dönmesiyle birikte sırtüstü çatıya düştü.
Polisler tarafından sakinleştirilen Göksel Kaçmaz daha sonra aşağıya indirildi ve bir süre kendisine gelmesi için beklendi. Bu arada olay yerine çağrılan ambulans vatandaşın düzelmesi sunucu geri gönderildi.
Çatıdan indirilen Göksel Kaçmaz isimli vatandaş neden çatıya çıktığını sorduğumuzda “Üç çocukla birlikte açız. Yardımlar kesildi. Ne kurban yardımı nede başka bir yardım hiçbir şeyimiz yok” dedi.

Bir süre polis noktasında bekletilip sakinleştirilen vatandaşın sorunları not alındı ve ilgili makamlara iletilirken açız diyerek sesini ve sıkıntılarını duyurmak için çatıya çıkap intihar girişiminde bulunan kaçmaz sesini duyurdu ve çözümü için söz aldıktan sonra vilayet binasından ayrıldı.