İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan 15 personelde bugün terfi olma heyecanı vardı. İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle personelle yeni rütbelerine kavuştu. Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Osman Demir, İl Jandarma Komutanlığı'ndan Binbaşı Ahmet Çaydı, Başsavcı Ekrem Yiğit, emniyet teşkilatı ve eşleri katıldı.

“15 personelimiz bir üst rütbeye yükseldi.”

Düzenlenen programda açılış konuşması yapan İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, günün anlam ve önemine değinerek, “Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme kurulları, her yıl mayıs ayında toplanarak rütbe terfine tabi olan personelin durumlarını taltif ve tecziyelerine göre değerlendirerek bulundukları rütbeden bir üst rütbeye terfi edecek personeli tespit etmektedir. Bu yıl da ilimizden değişik rütbelerden 15 personelimiz bulundukları rütbeden bir üst rütbeye terfi etmeye hak kazanmıştır. Terfi eden personelimize yeni rütbelerinin hayırlı olmasını temenni eder, tüm personelimize görevlerinde başarılar dilerim.^” şeklinde konuştu.

“Emniyet bizim için önemli.”

Törende konuşma yapan Vali Yardımcısı Osman Demir de yaptığı konuşmada emniyetin önemine değindi. Demir, “İl Emniyet Müdürlüğü gerçekten önemli çalışmalar yapıyor. Bizim için de emniyet, olmazsa olmazlarımızdandır. Bütün emniyet personeline bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 2. sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden 1. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden İsmail Hakkı Civil, 3. sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden 2 sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Ümit Karapınar ve Süreyya Türkölmez, 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden 3. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Şemsi Kandemir ve Osman Tuna, Emniyet Amirliği'nden 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Murat Uçar, Tayfun Yıldırım, İsmail Yılmaz, Oktay Özbakır ve Hakan Uğurlu, Başkomiserlikten Emniyet Amirliği'ne terfi eden Abdullah Tomar ve Yusuf Güven, Komiserlikten Başkomiserliğe terfi eden Kemalettin Hancıoğlu ve Hulusi Aksu'ya protokol üyeleri ve eşleri tarafından rütbeleri verildi.